top of page

Ben jij onze enthousiaste onderzoeker?

Wij hebben ruimte voor een:

Stagiair
afstuderen/onderzoek (Hbo)

Verbinding en perspectief. Daar kom je in onze ogen verder mee. Samen werken en samen denken zorgen daarvoor en zijn daarom voor ons een hele belangrijke bronnen voor inspiratie. Inspiratie die leidt tot nieuwe initiatieven die voor verbinding tussen mensen zorgt.

Een ambitieuze fantasie van Marcel Witte Fotografie en H2X Communicatie is een van die fantasieën. Om te zien of wij deze fantasie om kunnen zetten in een echt werkend initiatief, zijn wij op zoek naar:

 

Stagiair afstuderen/onderzoek (Hbo)

In je stageperiode van ongeveer 20 weken ga je onderzoek doen naar de haalbaarheid van een nieuw op te zetten platform dat een verbinding gaat vormen tussen non-profit organisaties en creatievelingen. Een plaats waar vraag en aanbod samen gaan komen en moeten zorgen voor praktische oplossingen.  

Voor ons zijn de uitdagingen helder en wij weten wat wij willen weten. Maar je kunt de onderzoeksvragen natuurlijk altijd nog zelf herformuleren.

 

Waar wij behoefte aan hebben: 

  • Onderzoek naar haalbaarheid initiatief op basis van vraag van de markt 

  • Onderzoek naar haalbaarheid initiatief op basis van investering en opbrengsten 

  • Onderzoek naar geldende wet- en regelgeving 

  • Uitwerking van het product/concept

We zien deze info graag uitgewerkt in een duidelijke businesscase, mét advies.  

Begeleiding 
We gaan er vanuit dat je zelf het enthousiasme hebt om aan de slag te gaan en ons erbij roept voor vragen en het delen van je ideeën. Wij staan voor je klaar. Vanuit het communicatiebureau heb je een aanspreekpunt en de link naar een netwerk. De fotograaf neemt je mee in de beeldende wereld en zorgt voor meer vakinhoudelijke informatie op dat vlak. 

Je werkt vanuit huis, of iedere andere locatie waar jij inspiratie vandaan haalt. We verwachten wel dat je gemiddeld iedere twee weken naar (regio) Alkmaar komt. Om de voortang met elkaar te delen en elkaar te inspireren. 

Vergoeding 

Voor deze stageopdracht ontvang je een stagevergoeding. 

Interesse?

Lijkt dit je wat? Dan horen we graag van je. Stuur ons een email waarin jij je skills met ons deelt. Al snappen wij natuurlijk ook dat je nog zaken te leren hebt! Heb je vragen? Mail dan naar maarten@h2x.nl.

bottom of page