top of page

H2XPRESS

Professioneel promotie materiaal: snel en voordelig!

Daar heb je met H2XPRESS geen enorm budget voor nodig. Je doet namelijk zoveel mogelijk zelf.  Je kunt op ons rekenen voor de creativiteit. Je vraagt eenvoudig een offerte op voor het middel dat jij nodig hebt. Akkoord? Dan lever jij de teksten, beelden en huisstijl aan. Een handig formulier helpt je daarbij. Wij werken met vaste sjablonen. Dat maakt het snel en voordelig.

Zo kun je ook professioneel communiceren als je een klein evenement hebt, een leuk buurtfeest organiseert of iets wilt vertellen over je eigen onderneming of dienstverlening. Want hoe charmant een stencil met een logo ook kan zijn, jouw boodschap komt beter over met communicatie-uitingen die bij je passen.

Het aanbod

Wij werken met sjablonen om jou de H2XPRESS prijs en service te kunnen bieden. De meest voorkomende middelen zijn zo eenvoudig beschikbaar. Hieronder vind je het aanbod en voorbeelden. Toch liever een product op maat? Neem dan contact met ons op. 

H2XPRESS aanbod
Hieronder vind je een aantal voorbeelden die we kunnen maken. Maar je kunt bij H2XPRESS ook terecht voor folders, brochures, advertenties, roll-up banners, vlaggen/banieren, spandoeken, digitale magazine/nieuwsbrieven, social media content, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen of een digitale handtekening. 

Poster

Poster H2Xpress

Kort & krachtig

Formaat: A0, A1, A2 of A3

Opmaak: 1 pagina, enkelzijdig

Ruimte voor een kop, 35 woorden en contactgegevens en 1 groot beeld.

Flyer

Flyer H2Xpress

Ansichtkaart

Ansichtkaart H2Xpress

Abri

Abri H2Xpress

Formaat: A0

Opmaak: 1 pagina (enkelzijdig)

Ruimte voor xx woorden

Ruimte voor 1 groot beeld

1 vel papier ongevouwen

Formaat: A4 of A5

Opmaak: dubbelzijdig

Ruimte voor een kop, intro en 235 woorden.

Optioneel kadertekst en quote.

Ruimte voor 1 groot beeld en 1-2 inzetjes.
 

Verstuur jouw boodschap

Formaat: A5 of A6

Opmaak: dubbelzijdig

Op de achterzijde ruimte voor tekst en adresgegevens

Ruimte voor xx woorden

Ruimte voor 1 groot beeld

Het begint met een sterk merk: wie of wat ben je, wie of wat wil je bereiken, wat wil je uitstralen en hoe kom je tot een positionering? Kortom: branding.

Wat je ook wilt vertellen, het gaat erom dat je publiek je ziet, naar je luistert en je begrijpt. Oftewel: dat we verbinding en beweging creëren.

Je kunt op ons rekenen voor een complete communicatie-aanpak: van strategie tot uitvoering. 

Iets anders nodig?

BRANDING

ACTIVATIE

bottom of page