top of page

Prikkelende communicatie

Hoe kijk jij de wereld in? Dat is anders dan je buurman, collega of oma. Wij pakken jouw uitdaging met beide handen aan, maar altijd vanuit een ander perspectief. 

Strategie en advies

Strategie en advies

Van gedachten naar woorden

Wat?

Aandachtig

Onze gezonde nieuwsgierigheid komt jou goed van pas. Die gebruiken we namelijk om te achterhalen wat er echt nodig is. We vragen door, ook al denk je zelf misschien dat je het antwoord al hebt.

Waarom?

Prikkelend

Professionele communicatie is iets anders dan je eigen verhaal vertellen. We gaan op zoek naar de context en het doel. Daarom dus.

Hoe?

Persoonlijk

Een persoonlijk gesprek vormt altijd de basis voor een adviestraject. Communicatie is nu eenmaal emotie en die voel je sterker als je elkaar ontmoet. Daarna gaan we aan de slag met de input en zelf ook nog even op onderzoek uit.

Zo dus!

impact

Alle verkregen inzichten en input combineren we in de brainstorm fase. Zo ontdekken we wat echt werkt, zinvol is om in te zetten én impact heeft. Dat vormt de basis voor de gekozen strategie.

En dan?

verbinding

Wij blijven ‘op de lijn’. Niet alleen tussentijds, maar ook na afloop. Verbinding hebben en houden is voor ons vanzelfsprekend.

Visualisatie

Visualisatie

Van woorden naar beelden

Realisatie

Realisatie

Van beelden naar middelen

bottom of page