top of page
Anouchka de Haan

De absolute kracht van H2X is dat ze nooit nee zeggen. En we hebben wat laatste-moment-klussen over de schutting gegooid!

Anouchka de Haan

Senior communicatieadviseur

Gemeente Heerhugowaard heeft met H2X al heel wat projecten gerealiseerd. Onze samenwerking gaat meer dan tien jaar jaar terug en loopt uiteen van de recent uitgerolde afvalcampagne tot bovenregionale projecten. Ook is H2X sparringpartner op veel gebieden, zoals bij het vormgeven van onze nieuwe missie en visie.

Nooit nee

Wat ik het fijnst vind aan onze samenwerking? De betrouwbaarheid ervan. Het team van H2X kent zowel onze organisatie als Heerhugowaard zelf erg goed. Ze zitten dichtbij, letterlijk en figuurlijk. De extra input die H2X hierdoor inbrengt, kent een enorme meerwaarde. Bovendien kunnen we alles tegen elkaar zeggen, ook als er dingen zijn die we minder oké vinden. De absolute kracht van H2X is dat ze nooit nee zeggen. En we hebben wat laatste-moment-klussen over de schutting gegooid! Sterker nog, als H2X er niet was geweest dan hadden we bepaalde producten gewoon niet kunnen introduceren. Deze innige samenwerking resulteert overigens ook in een soort luiheid. We kiezen standaard voor H2X, want voordat een ander snapt wat we willen…

Stabiele factor

H2X groeit. Dat merken wij ook. Het is even wennen wanneer teams veranderen. Gelukkig is er altijd wel een stabiele basis. H2X is voor ons ook een enorm goede gesprekspartner. Zaken haarfijn uitleggen of voor een groep staan, H2X gaat ervoor. Kortom: communicatie zit ze in de genen. Net als aansluiting vinden met de doelgroep. Dat lukt H2X altijd.

Aansluiting vinden met de doelgroep. Dat lukt H2X altijd.’

bottom of page